Azt tudja: 2013. év végéig, naponta több mint 3 milliárd forint pályázati pénz kerül kiosztásra. Úgy gondoljuk, hogy ebből Önnek is jár.
Társaságunk egyik fő tevékenységi köre a pályázati források felkutatása és pályázatírás, valamint közbeszerzési eljárások lebonyolítása. Irodánk alakulása óta számos nyertes nemzeti és európai uniós pályázatot készítettünk, és ezekhez kapcsolódóan, valamint önálló megbízások keretében sikeresen bonyolítottunk le közbeszerzési eljárásokat.
Az eltelt tíz év során pályázatkészítő üzletágunk dinamikusan fejlődött. Kezdetben a pályázatokat elsősorban vállalkozások részére készítettük, majd 2003-ban a SAPARD Program és 2004-ben a Nemzeti Fejlesztési Terv I. pályázatainak meghirdetését követően önkormányzatokkal és többcélú kistérségi társulásokkal is kibővült partneri körünk.
Az Európai Unióhoz történő csatlakozást követően Magyarország jogosulttá vált az Európai Unió támogatási alapjainak felhasználására. Az új környezet azonban új kihívásokat állított mind az önkormányzatok, mind a vállalkozások, mind a civil szervezetek és a magánszemélyek elé.
Csak akkor lehetünk mindannyian a nyertesek, ha élni tudunk az integrációval járó lehetőségekkel, nevezetesen a Strukturális és Kohéziós Alapok nyújtotta pénzügyi forrásokkal.
A Sport- Könyv ’99. Szolgáltató Bt. pályázati irodájának feladata, hogy segítséget és támogatást nyújtson ahhoz, hogy a hazai vállalkozások, civil szervezetek, települések és kistérségek felkészült, a csatlakozás nyújtotta lehetőségekkel élni tudó szereplői legyenek az Európai Uniónak.
Célunk, hogy elősegítsük a magyarországi vállalkozások uniós pénzügyi forrásokra épülő fejlődését, valamint segítséget nyújtsunk a hazai települések és önkormányzati társulások számára megnyíló lehetőségek maradéktalan kiaknázásához.
KOMPLEX PROJEKTCIKLUS-MENEDZSMENT
Cégünk nem csak hagyományos pályázatírással foglalkozik, hanem alapvető tevékenysége a PCM – Projekt Ciklus Menedzsment; ami egy olyan komplex tevékenység, amely a projekt generálásától, annak lebonyolításán át, a végső pénzügyi elszámolásig tart. E szolgáltatási csomag teszi lehetővé számunkra, hogy a Sport- Könyv ’99. Szolgáltató Bt. pályázati irodája többet tudjon nyújtani ügyfeleinek, mint piaci versenytársai.
Projekt előkészítés -> Pályáztatás -> Menedzsment
A komplex szolgáltatás a pályázat, a projekt teljes életszakaszát lefedi
Célunk: mikro- és kisvállalkozások, önkormányzatok, civil szervezetek, egyéni vállalkozók számára téma specifikus pályázati lehetőségek feltárása, pályázatok elkészítése,projektek bonyolítása,és utógondozása annak érdekében ,hogy térségünk gazdasági fejlődés minél hatékonyabb legyen.
Szakembereink pályázatírói,- pénzügyi, - gazdasági- és vidékfejlesztő ismeretekkel és nagy gyakorlattal rendelkeznek.